Een creatieve invaldocent zorgt ervoor dat klassen niet naar huis worden gestuurd

Hoe wij werken

 1. De school krijgt een persoonlijk contact telefoonnummer waarop u een aanvraag kunt doorgeven, dit kan ook via whatsapp op 0624226595.

 2. Wij zullen alles in het werk stellen om binnen zeer korte tijd (vaak al binnen 1/2 uur) een geschikte creatieve inval docent voor uw school te zoeken.

 3. Zodra de match is gemaakt krijgt de inval docent alle informatie van uw school en eventueel over de betreffende klas (via onze beveiligde software).

 4. De creatieve inval docent verzorgt een waardevolle creatieve les volgens onze leerlijn  (gebaseerd op 21st century skills)

 5. Na de lesdag vragen wij u om een beoordeling van de docent te geven. Zo kunnen we de kwaliteit blijven verbeteren en onze docenten de beste versie van zichzelf laten worden.

Prijzen voor een creatieve inval docent op school:

Wij werken met een overzichtelijk systeem van een vaste prijs voor een korte dag en een vaste prijs voor een lange dag.

Voor een korte dag in 1 klas rekenen wij €190

Voor een lange dag in 1 klas rekenen wij €245

Wij kunnen ook invallers met spoed voor uw school verzorgen, uiteraard vraagt zo’n spoedaanvraag ook behoorlijk wat van onze creatievelingen. Om ze te compenseren rekenen we een spoedtoeslag van €30 voor zo’n spoedaanvraag.

Definities:

 • Een korte dag duurt van 8.30 tot maximaal 12.30uur
 • Een lange dag is een dag die na 12.30uur afgerond is.
 • Spoedtoeslag: een bonus van 30 euro waarvan 20 euro ten goede komt aan de kunstenaar. We rekenen de toeslag als de aanvraag minder dan 24 uur voorafgaand aan de invaldag bij ons binnen komt.
 • Ons onderwijs is vrijgesteld van btw, de bemiddelingskosten zijn belast met 21% btw

Wat kan een creatieve invaldocent voor u betekenen?

Voordelen op een rij

 • Snelle vervanging zelfs op de dag zelf, waardoor klassen niet naar huis gestuurd worden
 • Structurele invulling van een kleine vacature, vanwege docenten die 4 dagen per week werken. Wij bieden 40 weken een vervanger die afgewisseld wordt, zodat verschillende disciplines aan bod komen.
 • Waardevolle creatieve les volgens onze leerlijn (gebaseerd op 21st century skills)
 • Ervaren docenten uit diverse disciplines
 • Kerndoelen “Kunstzinnige Oriëntatie” worden behaald.

Werkdrukverlaging

Naast de directe vervanging verzorgen wij ook vervanging om de werkdruk op school te verlagen. Dit kunnen wij invullen op verschillende manieren.

 • Wij kunnen een creatieve invaldocent een aantal weken achter elkaar, 1 dag per week in een klas plaatsen. En dat kunnen we een aantal maanden of zelfs het hele jaar herhalen waardoor alle klassen aan bod komen. Zo krijgen de leerlingen diverse disciplines en thema’s aangeboden. Wij kunnen op deze manier een heel jaar, een half jaar of een paar maanden een creatieve invaldocent op uw school inzetten die invulling geeft aan de kerndoelen “kunstzinnige oriëntatie”.
 • Een creatieve invaldocent kan voor de duur van ongeveer 2 uur een klas overnemen en daar een korte workshop geven. Hierdoor heeft uw leerkracht tijd die hij of zij kan besteden aan overige werkzaamheden. De invaldocent werkt in 3 blokken, 2 in de ochtend en 1 in de middag waardoor 3 vaste docenten in de gelegenheid zijn om tijd te besteden aan bijvoorbeeld het voorbereiden van lessen of schrijven van rapporten.


enthousiast geworden? neem contact met ons op

Direct een aanvraag voor een inval docent indienen?
Vul dan hier het formulier in!