Wil jij ook invaldocent worden?
We zijn op zoek naar docenten in de regio Utrecht.

Invaldocent worden?

We zijn op zoek naar docenten in de regio Utrecht. Ervaring of affiniteit met het basisonderwijs is gewenst.

Wij werken met freelance inval docenten. Wij hebben een leidraad ontwikkeld waar je eenvoudig zelf een lesprogramma mee kan maken waar je mee van start kan gaan voor de klas.  Voor het gehele programma geldt, dat je kiest voor vormen die voor jou werken en bij jou passen. Deze opbouw dient als leidraad in de lessen en heeft ook tot doel om jou als docent handvatten te bieden om een goed opgebouwde les neer te zetten.

Wij bieden scholen een totaalpakket, wij willen hen ontzorgen. Jij zorgt voor een creatieve invulling van de volledige lesdag. Uiteraard spelen de kinderen wel buiten en als ze die dag gymnastiek hebben gaat dat ook door maar verder is de invulling aan jou. Wij geven in principe geen les in de kernvakken, maar geven een waardevolle creatieve les in jouw vakgebied.

Wat verwachten we van jou?

Je bent in staat om zelfstandig een groep kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 een dag te voorzien van een waardevolle creatieve les. Je hebt ervaring met lesgeven of werken met kinderen of je bent bereid om het te leren. Je bent bij voorkeur zelfstandig ondernemer en je vindt het leuk om je kennis en ervaring te delen met kinderen en hen te enthousiasmeren over je vak.

Een VOG is uiteraard verplicht.

Vergoeding docenten voor invaldagen

Wij werken met een overzichtelijk systeem van een vaste vergoeding voor een korte of lange dag.

Voor een korte dag¹ ontvang jij € 130,-

Voor een lange dag² ontvang jij € 185,-

Wij hebben ook regelmatig spoed-klussen die minder dan 24 uur van tevoren worden aangevraagd door een school. Als je zo’n spoedklus kan doen krijg je daarvoor een extra spoedtoeslag³ van €20

Definities:

¹ Een korte dag duurt van 8.30 tot maximaal 12.30uur

² Een lange dag is een dag die na 12.30uur afgerond is.

³ Spoedtoeslag: een bonus van €20 die volledig ten goede komt aan de kunstenaar. We rekenen de toeslag als de aanvraag minder dan 24 uur voorafgaand aan de invaldag bij ons binnen komt.

alle tarieven zijn vrijgesteld van btw

Definities:

  • Een dagdeel is een blok van 1,5 a 2 uur, afhankelijk van de pauzes. 
    • 8.30 – 10.15 uur
    • 10.15 – 12.00 uur
    • 12.30 – 14.30 uur
  • alle tarieven zijn vrijgesteld van btw

Enthousiast geworden?
Vul dan hier het formulier in!